Post by ranrelacarphi on Feb 19, 2022 12:34:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ aquapark.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ aquapark.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatu vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ aquapark.io 2022 version ▞▞▞
aquapark.io Aksi ssm
See on hea mäng. Mängida on põnev
See on nii lahe mäng. Ma armastan seda.
see on hea mäng... panin sellele 3 stardi, sest see jääb alati maha ja ka ma ei saa liigutada, see on lõbus mäng, kuid see jääb endiselt maha, nii et palun paranda see viga
Minu sõpradel on see rakendus ja see töötab nende jaoks ideaalselt, ilma viivitusteta ega tõrgeteta, kuid alati, kui proovin oma Samsungi tahvelarvutis mängida, on see NII aeglane. desinstallisin. Oleksin andnud sellele ühe tärni, kuid see sobib neile suurepäraselt, nii et ma arvan, et see ei vääri seda. Siiski pole olemas tõelisi inimesi, on ainult NPC-d. See pole nii suur asi (npc-d), kuid loojad ütlevad, et need on tõelised, nii et see on ebaaus. Kui see korralikult töötaks, oleks see olnud 5 tärni. Suur potentsiaal.
See on lõbus, kuid seal on palju reklaame
Ma armastan seda rakendust! aga, nii et ma mängisin õnnelikult ja siis mingil põhjusel tõmbas see mind mängust välja, laadisin lehe uuesti ja see lükkas mind pidevalt välja sõnadega "aquapark.io on peatunud", nii et ma jätsin selle tunniks rahule ja laadisin uuesti Leht jälle sama asi. palun paranda see ära! Ka siis, kui ma mängus suren ja tagasi peamenüüsse lähen, mu kasutajanimi tõrkub hetkeks välja. See on omamoodi tüütu, kuid siiski suurepärane mäng
See mäng on nii tore nagu siis, kui mul on nii igav, seda ma mängin ja see tekitab minus nii hea tunde, et võin garanteerida, et see teile kõigile nii väga meeldib
Ma armastan seda mängu ja see on väga raske ja mulle meeldib see alumisel poolel, sellel on palju reklaame ja selles on asi, mille abil saate lihtsalt sõrme ekraanile panna ja mängija välja astuda ja teisele slaidiosale edasi minna.
aquapark.io แอ็กชัน trv
Liiga palju reklaame ja see häirib palju 😐 Desinstallitakse kohe pärast seda
See on suurepärane mäng, kuid see on üsna nõme põhjus, et mõnikord ei jää midagi muud, see ja kõigile meeldib, aitäh
Liiga palju reklaame esitatakse, samad vanad tasemed.
Ma armastan seda! See on nii lahe
Hea
Mäng on lihtne, nauditav, kuid korduv. Asi, mis mind väga häirib, on aga see, et heli on NULL. SFX-i ja taustamuusika puudumine muudab selle igavaks ja põnevaks kogemuseks, mis sobib vaid mõneks minutiks. Ma ei... tegelikult ma EI SAA seda mängu kellelegi soovitada. See on lõpetamata ja üsna laisk, lisaks ei saa te seda mängida ilma, et teid ei pommitaks reklaamidega iga kord, kui soovite taset uuesti proovida.
Carrom Pool: Disc Game 體育競技 ppn
Kuigi see võib olla meelelahutuslik, on kõik teised mängus ilmselgelt võltsitud. Kui mängite seda piisavalt kaua, hakkavad nimed lõpuks kordama. Teine asi, mis teeb selgeks, et nad on CPU-d, on see, et kui teete suure hüppe kõigist teistest ees, saavad nad teist kohe mööda minna. Ma soovin, et see mäng oleks tegelikult mitmikmäng juhuslike inimestega, kuid see pole ilmselt nii. Kolm tärni.
Päris lühike ja lõbus. Hea impulsiivseteks lõõgastusaegadeks.
See on halvim mäng EVER, esiteks liiga palju reklaame, teiseks, kui lähete liumäelt maha ja maandute vastastest väga kaugele, nad jõuavad sinna nagu , KOHE ja nad on kõik robotid. NII ET HAKKAN DESINSTALLIMA. KÕIGE HALVIM MÄNG.
aquapark.io Action bnfm
ma mõtlen... see on omamoodi lõbus, kuid seda on liiga lihtne parimaks teha. mängite robotitega, mitte päris inimestega, muutes selle lihtsaks. sa oled ainus, kes on mängus konkurentsivõimeline. liiga igav. mõnda aega oli lõbus, kuni ma alles esimesena sisse tulin ja märkasin, kui rahulikud kõik on. kui see oleks mitmikmäng, hindaksin seda paremaks, kuid robotitena on see väga igav. palun paranda! muidu oleks palju parem
See mäng on hea, aga seal on nii palju reklaame, aitäh
Mulle meeldib see mäng nii väga, et sa saad inimesi oma teelt eemale tõrjuda, seda on hämmastavalt lihtne mängida, palju nalja ja proovige ise, aitäh
Mulle meeldis see mäng alguses väga, kuid kui hakkasin seda rohkem mängima, ilmusid ekraani keskele lisad. See takistaks mul näha, mida ma slaidil teen. Ka siis, kui ma kunagi proovisin seda ära võtta, kadus see lihtsalt 2 sekundiks ja siis tuli kohe tagasi. See pole hea ja see mäng hakkas mulle väga meeldima. Nii et kas saate selle parandada, ilma et ma peaksin selle eest maksma??? Kui te seda ei paranda, siis ma kustutan selle, aga ma ei taha.
Naudin väga, et saab nahku valida ja haid hankida
See mäng oli super hiline. Iga kord, kui ma mängiksin, see tõrkub ja ajab mind segamini ning iga kord, kui mängite, kuvatakse reklaame.
Saan banni🤬😡😠
On hea, et see tuleb minu jaoks mobiilse andmeside kaudu
Väga hea ja soovitan
Mulle meeldib see mäng. Aga kui me läheme teisele liumäele, siis kukume alla, me ei jõua teise liumäeni
Ma armastan seda mängu, sellel on erinevad kombed ja ma lihtsalt. Armastan seda
See on nii hea ja tore 😊 soovitan kõigile see lihtsalt parim mäng ja lõbus 😊😁 Nüüdset mu lemmik
Üldiselt on mäng suurepärane. Juhtnupud on head, mänguviis on suurepärane ja uue sisu lubadus tagab, et tulen selle mängu juurde tagasi. Ainus probleem, mida ma teistes arvustustes pole näinud, on aku pinge. Mul on telefonis veel 19 mängu, millest paar on üle 1 GB suurused ja töötavad pidevalt taustal ning see mäng tühjendab mu akut kiiremini ja kaugemale kui kõik kokku. Muidu on mäng suurepärane.
istu peale
See on tõesti lõbus ja kõik peale kolme asja: 1. Kui ma ostan tegelasi, siis lahkun rakendusest, kaovad tegelased, nagu ma poleks neid kunagi ostnud. 2. Ostmiseks pole piisavalt tegelasi. Kokku on ainult 18 3. Tahaksin, et oleks mingeid missioone või midagi, sest ma arvan, et see oleks naljakam. Palun paranda need kolm probleemi. Tänud. Samuti avaldab mulle selles mängus suurt muljet reklaamide hulk. Peate vaatama ainult ühte iga 10 või enama taseme järel!
auapark.io10/500
See on hea, et ma ei hooli, kui reklaame on nii palju
See mäng on päris lõbus ja see ei jää maha ega midagi, kuid seal on NII PALJU reklaame! Teil on reklaamiblokeerija võimalus, kuid loomulikult peate selle eest maksma, mis on üsna tüütu. Teine asi on see, et kui te privaatsuspoliitikas midagi ei aktsepteeri, ilmub see PIDEVALT ekraanile ja küsib, kas soovite seda muuta. Kui poleks neid mõningaid probleeme, oleks see suurepärane mäng.
Ma armastan seda mängu, kuid lõpetan selle kõik tasemed, siis tuleb kiirelt veel üks tase, mistõttu mulle see tase meeldib
Palju reklaame, aga lõbus mängida
Aquapark.io in Aqua park race io ! Can you beat all others without hitting blocks and dropping the water ? Play this amazing fun game ! Go to
minujaoks on see nii hea😍😍😍
See rakendus on PARIM, kuid see on veidi tõrges, kuid ma olen sellega rahul, sest ootate lihtsalt reklaami, et see saaks uuesti laadida. REKLAAMIDE kohta MÕNED INIMESED ON TÕELISELT tüütud ja väidavad, et REKLAAMID ON ALATI OLEMAS, KUID MIDA MA PEAN NENDELE TÕELISELT tüütutele INIMESELE ÜTLEDA, ON "SEE EI OLE RAKENDUSTE VIGA, SEE ON REKLAAMID, ET TEIE SÜÜD, ET EI OLE PATOIT20WACONOUDS. ... ainus põhjus, miks reklaamid on, on see, et kui teil reklaame poleks, peaksite MAKSA" NII OLGE VIHKAJAD!