Post by ranrelacarphi on Feb 19, 2022 12:18:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije napaka denar ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
Za vse ljudi, ki se pritožujejo nad oglasi, samo izklopite podatke/wifi, potem ne boste imeli oglasov
Na koncu sem igral to igro, dokler nisem postal eden najboljših igralcev surfanja. Zelo zabavno, še posebej, če tekmujete s prijateljem, ki je na vaši ravni. Ampak če kaj, mislim, da bi morali vsi dobro poskusiti to igro.
RES DOBRA IGRA. V avtomobilu bi lahko ostal 10 ur z nameščeno samo to igro in to bi storil
Ta igra je res zabavna. Všeč mi je grafika in mehanika. Na splošno dobra igra, ki je preprosta in prijetna. Edina težava, ki sem jo imel, je bila pospeševanje, morda lahko spremeniš mehaniko, kako se to zgodi. Hvala vam.
Ne bi mi dovolil PRENOS 👹
Hmm, zelo dobra igra, to igro bi morali igrati, vendar je še vedno nekaj hroščev, včasih zaostaja in poskusim v svojem i phone 10 pro max, vendar še vedno včasih zaostaja, če je popravljeno, potem bi bila ta igra super 😊!!!
Zelo zaostaja, čeprav imam 4gb ram-a. Vsakič, ko oseba umre, te zaostaja v zraku in vem, da moraš oglaševati, ampak zakaj ga moraš prikazati v najslabšem trenutku. Razumem, da mi prikaže oglas, ko začnem igro, tako da mi je ni treba videti med sejo igranja.
Red Ball 4 Arkada pkrl
bhop pro 시뮬레이션 lyq
Igra večerja
preveč bugy, umrl boš, tudi če nisi padel na tla ali se dotaknil kakšne ovire v deathmatchu upam, da bodo razvijalci to popravili
Eden od kontrol, ki novi igralci sploh niso udobni.
Včasih zelo sproščujoče, vendar vam resnično priporočam, da ga naredite manj lebdečega, ker se zdi nenaravno, da lahko preskočite zemljevid v 2 korakih, tako da bi morali uravnotežiti hitrost in kako visoko skačete, fantje, bi morali tudi več dodati zvok bi morali dodati tudi kot animacijo z nožem po meri bodisi sistem, kjer ga kupite, ali ga prilagodite tako ali tako, bi bilo še vedno kul, tudi s tem bi morali dodati tudi sistem, kjer lahko svojo animacijo objavite in dodajte tudi glasovni klepet
Dobra igra, vendar so oglasi tako nadležni
Ne posnema dobro. Vendar kreativni koncept.
NEHAJ Z OGLASI, OD KATERE ME SPRAVLJAŠ DUŠEVNO NORO
Mislim, da je to res dobra igra, vendar je preveč oglasov. Kadarkoli bom premagal raven, se prikaže oglas in moram znova zagnati raven na splošno, je dobra igra.
ni hotel naložiti, ostal na nalagalnem zaslonu in me vrgel iz igre
Na številne dodatke
Veste, morda ne bi imel nič proti, da bi plačal, da se znebim oglasov, če ne bi bilo dobesedno 6 dolarjev. Če samo odstranite oglase, je ta cena nesmiselna. In če ne želim plačati 6 dolarjev vaši aplikaciji samo zato, da lahko odstranim oglase, ki nam jih dajete vsaki 2 sekundi, potem so to samo oglasi. Konstantno. Oglasi. Kakorkoli že, bom igral brez povezave, potem ker tako ni oglasov, tako da sem goljufal sistem 😎.
kontrole so zanič, ampak koncept bhop za telefone je nekako kul.
Najslabša igra vseh časov, v njej sploh ni prave fizike, le kopica lažnih gibov in neumnih načrtov zemljevidov, zdi se, kot da nadzorujem težko retardirano pero, ki zaradi zaostalih razvijalcev preveč zdrsne
Res zabavna ena najboljših mobilnih iger, ki sem jih igral že nekaj časa, nima preveč oglasov in ima kul prilagoditev za orožje.
Teče super gladko, kar je super👍 Vedno bi brskal po csgo in tukaj je tisto, kar mi je všeč, super zabavno
Dodajte boljšo grafiko
Zdi se, kot da igram csgo, vendar z oglasi lol
bhop pro Simulation irsm
pri meni je napaka, ko igram ovire in moja roka je črna, prosim za pomoč
To je kul igra, ob kateri sem se v prostem času zelo zabaval. poskušam premagati vse svetovne rekorde in preizkusiti pot, ki so jo naredili. Tako dobra igra in jo priporočam vsem, ki iščejo izziv.
Včasih ti preprosto ne dovolim, da skočiš in njegova grafika ni tako dobra, zato popravi to in bom ponovno prenesel
Kontrole so slabe. Igranje je zaostajanje. Grafika je absolutno, pozitivno žalostna. Ni se zabavati, zato spakirajte kovčke in bežite pred tem vlečenjem.
Slabe, slabe kontrole in preveč oglasov, veliko, da sem MEL odstraniti igro, izgubil sem veliko minut, samo na silo sem gledal oglase, ker sem umrl, zakaj mobilni razvijalci tako radi izdelujejo brezplačne igre samo zato, da jih napolnijo z oglasi? Ali naj bo igra namesto tega plačana? Kaj? Se bojite, da ga nihče ne bo kupil? Je vse v denarju in je to vseeno najboljši način, da z igro zaslužite nekaj denarja? To igro sem igral že prej, celo priporočil prijatelju, ni bilo tako kot je zdaj in sem razočaran.
To je popolna igra, komaj ima oglasov in vsi vemo, da je to edina slaba stvar pri mobilnih igrah in dejstvu, da obstajajo dejanske gar ba ge, vendar je to druga tema, iskreno sem odvisen od te igre, to je edina igra, ki jo igram od vseh popolna igra
To je zabavno in prepirljivo in tako zabavno za igranje
Najboljša igra!!!
Igra je zabavna za igranje kunda, uživajte v njej, vendar je težava v oglasih, to je tekma na minuto, zato morate poskusiti znova in znova doseči lestvice najboljših, vendar vam oglasi ne bodo dovolili, da greste v niz
Dobra igra, a iz nekega razloga je na spletu 0 ganerjev ...
bhop pro Симуляторы aas
Všeč mi je igra, razen dejstva, da vedno gre za napake in se oglasi odločijo, da pridejo na tisti del, na katerega sem najbolj osredotočen.... Če ne bi bilo oglasov, bi to igral ves dan (in napake), ampak drugače kot da moja sestra in jaz rada to igrava
Igra je zelo zabavna. Oglasi so blagi, kar je vsakih 4-5 ponovnih poskusov, vendar se zgodi nekaj napak, ki bi me naključno vrgle iz strežnika brez razloga. Če bi to napako odpravili, bi bila moja ocena enostavna s 5 zvezdicami
1 zvezdica, ker sovražim oglase
bhop pro Simulatie ary